E-bokföring

SpeedLedger e-bokföring är ett webb-baserat bokföringsprogram som erbjuder automatisk bokföring kopplat till din internetbank. Du som kund kan själv enkelt och smidigt ta hand om din bokföring. Som redovisningskonsulter kan vi gå in och stötta dig med bokföringen. Självklart hjälper vi dig med analyserna av ditt företags ekonomi och annan ekonomisk rådgivning.

Våra redovisningskonsulter Kristina och Christoffer har genomgått utbildning och är certifierade eKRAFT-konsulter. Detta innebär att vi numera kan ge dig och ditt företag starthjälp för att komma igång med SpeedLedger e-bokföring. Starthjälp innebär att du som kund får hjälp av en våra redovisningskonsulter att göra de inställningar som behövs för att komma igång med SpeedLedger e-bokföring.

En starthjälp beräknas ta ca 3 h och innefattar: 

- Import av SIE-fil från gammalt system - Inställning av kontoplan, kontokopplingar och resultatgrupper
- Synkronisering av bankkonto
- Upplägg av rutiner för den löpande bokföringen

Om du är intresserad av att komma igång med SpeedLedger e-bokföring eller bara vill veta mer om vad det innebär är du välkommen att höra av dig till Kristina eller Christoffer. Du kan också delta i någon av bankernas informationskvällar som anordnas med jämna mellanrum. Där berättar personal från SpeedLedger om hur programmet fungerar och du som kund har möjlighet att ställa frågor. Information om nästa informationskvällar finns på din banks hemsida eller på: www.speedledger.se.

Speed Ledger - E-bokföring

Nyheter

Kontakt

ERA Revisorer AB
Tel. växel: 0340-19520
Kardanvägen 2C
43232 Varberg
info@erarevisorer.se

          Läs om vår integritetspolicy