Lediga tjänster hos Ekstrand Rask Andersson Revisorer AB

Revisorsassistent

ERA Revisorer AB grundades 2001 och är idag en väletablerad byrå i Varberg med ca 10 anställda.

Vi erbjuder lokal service med tjänster av hög kvalitet inom områdena revision och redovisning och skatter samt annan kvalificerad affärsrådgivning såsom fåmansföretagsfrågor och generationsskiften m.m.

Vi söker nu en blivande revisorsassistent för anställning på vårt kontor i Varberg.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av revision, bokslutsarbete samt diverse konsultationer.

Tjänsten medför mycket kundkontakt och samarbete med kollegor, varför du som person behöver ha en positiv attityd, vara serviceinriktad och trivas att arbeta i en social miljö. Vi vill att du är analytisk och ansvarsfull, tar egna initiativ och strävar mot att utföra ditt arbete med hög kvalitet. Arbetet är delvis förenat med högt tempo, vilket kräver stresstålighet och god prioriteringsförmåga samt att du är fokuserad och noggrann.

För att vara relevant för tjänsten behöver du uppfylla revisorsinspektionens krav för att kunna bli auktoriserad revisor.

Som revisor hos ERA Revisorer kommer du att ansvara för revisionen av kunders räkenskaper och förvaltning. Du kommer att arbeta för olika revisorer och vår ambition är att varje medarbetare så långt som möjligt ska arbeta med återkommande kunder. Kunderna är verksamma inom olika branscher och består främst av mindre och medelstora ägarledda företag. I alla uppdrag kommer du att ha ett nära samarbete med kundansvarig.

Utöver revision kommer du också utföra särskilda uppdrag såsom upprättande av årsredovisning och inkomstdeklarationer. Du kommer även i stor utsträckning att i kundkontakter bistå med rådgivning.

Vår målsättning är att du ska få goda möjligheter att utvecklas och uppnå målet med att bli auktoriserad revisor.

Bifoga följande med din ansökan:

  • Personligt brev
  • CV
  • Betyg från universitet/högskola

Tjänsten tillsätts löpande så vänta inte med din ansökan.

Tillträde sker enligt överenskommelse

För ansökan eller vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Jimmy Störkersen
Telefon: 0340- 59 33 11
E-post: jimmy@erarevisorer.se