Lediga tjänster hos Ekstrand Rask Andersson Revisorer AB

Revisorsassistent

ERA Revisorer AB grundades 2001 och är idag en väletablerad byrå i Varberg med ca 10 anställda.

Vi erbjuder lokal service med tjänster av hög kvalitet inom områdena revision och redovisning och skatter samt annan kvalificerad affärsrådgivning såsom fåmansföretagsfrågor och generationsskiften m.m.

Vi söker nu en blivande revisorsassistent för anställning på vårt kontor i Varberg.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av revision, bokslutsarbete samt diverse konsultationer.

Tjänsten medför mycket kundkontakt och samarbete med kollegor, varför du som person behöver ha en positiv attityd, vara serviceinriktad och trivas att arbeta i en social miljö. Vi vill att du är analytisk och ansvarsfull, tar egna initiativ och strävar mot att utföra ditt arbete med hög kvalitet. Arbetet är delvis förenat med högt tempo, vilket kräver stresstålighet och god prioriteringsförmåga samt att du är fokuserad och noggrann.

För att vara relevant för tjänsten behöver du uppfylla revisorsinspektionens krav för att kunna bli auktoriserad revisor.

Som revisor hos ERA Revisorer kommer du att ansvara för revisionen av kunders räkenskaper och förvaltning. Du kommer att arbeta för olika revisorer och vår ambition är att varje medarbetare så långt som möjligt ska arbeta med återkommande kunder. Kunderna är verksamma inom olika branscher och består främst av mindre och medelstora ägarledda företag. I alla uppdrag kommer du att ha ett nära samarbete med kundansvarig.

Utöver revision kommer du också utföra särskilda uppdrag såsom upprättande av årsredovisning och inkomstdeklarationer. Du kommer även i stor utsträckning att i kundkontakter bistå med rådgivning.

Vår målsättning är att du ska få goda möjligheter att utvecklas och uppnå målet med att bli auktoriserad revisor.

Bifoga följande med din ansökan:

  • Personligt brev
  • CV
  • Betyg från universitet/högskola

Tjänsten tillsätts löpande så vänta inte med din ansökan.

För ansökan eller vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Jimmy Störkersen
Telefon: 0340- 59 33 11
E-post: jimmy@erarevisorer.se

Receptionist/ekonomiassistent

Vi söker en receptionist/ekonomiassistent till vårt team på ERA Revisorer. Vi är en kombibyrå som erbjuder våra kunder tjänster inom ekonomiservice, redovisning, revision, rådgivning och skatt. Våra kunder verkar inom många olika branscher och är av blandade storlekar, främst är det fåmansbolag i storlek små till medelstora, runtomkring Varbergsområdet. Hos oss arbetar idag redovisningskonsulter, revisorer och en receptionist.

Vi söker nu efter vår nästa receptionist/ekonomiassistent med en härlig servicekänsla. Arbetet består av att bemanna vår reception och ta emot besökare, sköta den interna servicen och administrationen med allt från inköp och posthantering till att lämna in deklarationer samt att utöver det sköta viss enklare bokföring, upprätta årsredovisningar och bolagsdeklarationer för våra kunder.

Vi letar efter dig som har en hög servicekänsla och ett glatt bemötande. Ett krav för att du ska vara relevant för tjänsten är att du har en gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning inom ekonomi. Det är meriterande om du har tidigare arbetserfarenhet inom ekonomi. För dig som vill finns det goda möjligheter att utvecklas inom bokföring och redovisning för att så småningom arbeta mer med kunduppdrag. Vi utvecklar våra medarbetare både internt och via externa kurser.

Vi erbjuder en plats i ett härligt, prestigelöst gäng där vi hjälps åt och delar med oss av våra olika kunskaper och erfarenheter.

Omfattningen är heltid med tillträde enligt överenskommelse. Anställningen inleds med en provanställning.

Bifoga följande med din ansökan:

  • Personligt brev
  • CV

Tjänsten tillsätts löpande så vänta inte med din ansökan.

För ansökan eller vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Jimmy Störkersen
Telefon: 0340- 59 33 11
E-post: jimmy@erarevisorer.se