Vi tar hand om din redovisning

Redovisningen är en del av ditt företagande som kan kräva både tid och energi. Genom att ta kvalificerad hjälp med redovisning kan du själv ägna dig åt det som du gör bäst, nämligen att sköta din verksamhet och göra affärer.

Allt inom ekonomisk administration

Vi på ERA Revisorer fungerar som en helt egen erfaren och kompetent ekonomiavdel-ning. Våra redovisningskonsulter hjälper ditt företag med den löpande bokföringen, men även gärna med ditt bokslut, din årsredovisning och din deklaration. Vi finns också vid din sida för att ta hand om din redovisning av moms, skatter och avgifter till Skatteverket.

Du som kund väljer själv hur redovisningen ska gå till. Kanske föredrar du att komma förbi oss på kontoret med dina papper eller kanske att du får tillgång till ett bokförings-program där du med vårt stöd själv kan bokföra via nätet. Det finns många valmöjligheter och tillsammans hittar vi den lösning som passar just dig.

Digitala tjänster för effektiv redovisning

Vi arbetar med ett flertal program som underlättar och gör redovisningsarbetet effektivt. Det är bland annat programvara från Fortnox, Visma och Speed Ledger.

Revision och redovisning kombinerat

Om du anlitar oss för både revision av din verksamhet och den löpande redovisningen kan vi samordna våra resurser och erbjuda dig en effektiv och smidig helhetslösning.

Läs även gärna mer om våra tjänster inom områdena revision eller skatter.